Voorstellen

Hallo, ik ben Raymond van der Heijden, eigenaar van Hoveniersbedrijf Calluna. Sinds 1996 verzorg ik de aanleg en het onderhoud van tuinen in Den Haag en omgeving. Goede service en kwaliteit leveren is erg belangrijk voor mij.

Als éénmanszaak is het mogelijk om een direct, persoonlijk contact te onderhouden met mijn klanten, dat werkt prettig en is duidelijk voor u als klant én voor mij als uitvoerder. Mocht u de Nederlandse taal niet goed beheersen en kan Engels daar een uitkomst bieden is dat zowel in conversatie als in correspondentie geen enkel probleem. Een klein bedrijf zijnde betekent niet dat wij geen grotere projecten uitvoeren. Met de hulp van een aantal zzp-ers die regelmatig met mij samenwerken is het ook mogelijk omvangrijke aanleg- en onderhoudsprojecten aan te nemen. Calluna is de Botanische naam voor struikheide. Het verband tussen mijn achternaam en deze planten was snel gemaakt en zodoende ontstond de bedrijfsnaam Hoveniersbedrijf Calluna. De oorsprong van de wetenschappelijke naam is afgeleid van het Griekse woord "Kallunein" wat "opvegen" of "schoonmaken" betekend. De takjes van de struikheide worden al eeuwen gebruikt voor het maken van bezems en dit was dan ook een goede reden om dit plantje zo te benoemen. Mocht uw tuin ook een "schoonmaakbeurt" kunnen gebruiken, neem dan contact op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

terug naar de startpagina...

Contact


Raymond van der Heijden

telefoon: 0174-795112
  •                 06-54977874
  • website:  www.callunatuinen.nl
  • mail:        info@callunatuinen.nl

Algemene voorwaarden


  • De voorwaarden voor het hoveniersbedrijf zijn te lezen d.m.v. een inlogcode die op uw offerte is vermeld. Klik op deze tekst om het inlogscherm te openen Binnenkort ook te volgen op