Welkom

Voor veel mensen is een plek buitenshuis erg belangrijk. Of het nu gaat om een bloementuin waar heel veel tijd in besteed wordt als ontspanning of afleiding, een klein balkonnetje om even koffie te drinken en te genieten van de ochtendzon of een veilige speelplek voor de kinderen waar ook het hele gezin 's avonds kan barbequeën, zo'n plek in de buitenlucht is een waardevol bezit!

Ook de groenvoorziening bij bedrijven of woonflats is van belang voor het aanzicht en uitstraling van het betreffende pand maar daarnaast zeker belangrijk voor het personeel of de bewoners om te recreëren in hun vrije tijd. Het is dan ook vervelend wanneer de tuin of het balkon niet helemaal aan uw wensen voldoet en u dus niet volledig kan genieten van uw buitenruimte. Wanneer het onderhoud te veel tijd in beslag neemt of wanneer er ergernissen zich voordoen zoals een klemmende schuurdeur, een op instorten staande schutting of een terras waar net geen zon meer schijnt als u thuis komt van een dag werken, verliest zo'n ruimte al snel een stuk functionaliteit en plezier. Hoveniersbrijf Calluna kan, met een een passende oplossing, deze problemen voor u verhelpen. Door middel van een onderhoudsbeurt, een paar kleine ingrepen of rigoreus met het aanleggen van een hele nieuwe tuin kan u na mijn werkzaamheden weer optimaal van uw tuin genieten.

terug naar de startpagina...

Contact


Raymond van der Heijden

telefoon: 0174-795112
  •                 06-54977874
  • website:  www.callunatuinen.nl
  • mail:        info@callunatuinen.nl

Algemene voorwaarden


  • De voorwaarden voor het hoveniersbedrijf zijn te lezen d.m.v. een inlogcode die op uw offerte is vermeld. Klik op deze tekst om het inlogscherm te openen Binnenkort ook te volgen op