Overig

Bij het aanleggen van buitenruimtes komen heel wat dingen kijken. De hieronder staande onderwerpen beschrijven welke u zoal kan overwegen om het gebruik van uw tuin of balkon nóg prettiger te maken.

Het is voor veiligheid of juist gezelligheid fijn om verlichting in de tuin te hebben. Er bestaat een breed scala aan verlichtingsarmaturen welke ik vakkundig voor u kan installeren. Geschakeld door middel van bewegingssensor, tijd- of schemerschakelaar, met afstandsbediening of met een schakelaar in de woning, er zijn mogelijkheden genoeg! Ook wanneer u een electrische aansluiting in uw schuur wilt hebben of een fonteintje in uw vijver kan ik u van dienst zijn.

Wanneer u er niet aan toe komt om de tuin of die bloembak op het terras water te geven wanneer het dat nodig heeft kan een bewateringssysteem uitkomst bieden. Hoveniersbedrijf Calluna legt hele simpele systemen aan die makkelijk zijn aan te passen aan elke nieuwe situatie tot aan hele uitgebreidde, computergestuurde vaste installaties.

Het verwerken van hout is bijna niet weg te denken in een tuin. Denkt u aan een vlonder langs het water, een nieuwe schutting of pergola of wilt u een tuinhuis laten bouwen?Er bestaan heel veel soorten en maten blokhutten die als bouwpakket worden geleverd. Die kunnen Het opbouwen hiervan zou ik voor u maar wanneer u een specifiek ontwerp of maat schuur nodig heeft kan dat ook. Het is zelfs mogelijk om een volledige buitenkeuken te laten installeren door mij. Composiet, hardhout of geimpregneerd.

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen doet Hoveniersbedrijf nog meer voor u. In de winterperiode uw entree of parkeerterrein sneeuw- en ijsvrij houden bijvoorbeeld.

terug naar de startpagina...

Contact


Raymond van der Heijden

telefoon: 0174-795112
  •                 06-54977874
  • website:  www.callunatuinen.nl
  • mail:        info@callunatuinen.nl

Algemene voorwaarden


  • De voorwaarden voor het hoveniersbedrijf zijn te lezen d.m.v. een inlogcode die op uw offerte is vermeld. Klik op deze tekst om het inlogscherm te openen Binnenkort ook te volgen op