Onderhoud

Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Waar het gaat om selectief onkruid verwijderen in een "wilde" heemtuin, het verplanten, scheuren of verwijderen van uitgebloeide bloemen in een vaste planten border of het onkruidvrij maken van een geheel bestraat oppervlak, het regelmatig nazien hiervan is essentieel om te kunnen genieten van uw bezit. 

Bij de aanleg van uw tuin is er een ontwerp gerealiseerd of in de loop der tijd is er een bepaald doel voor uw tuin ontstaan. Door regelmatig te snoeien en onkruid te wieden behoud het deze functie of visie. Wordt dit u soms wat veel of te zwaar werk of heeft u éénmalig een start in de goede richting nodig? Hoveniersbedrijf Calluna heeft veel ervaring in het professioneel en vakbekwaam uitvoeren van allerlei onderhoudswerkzaamheden en kan u bijstaan met raad en daad. Wanneer u het onderhoud meerdere malen per jaar wil laten uitvoeren zal ik u een passend onderhoudscontract kunnen aanbieden, bij incidenteel werk of een jaarlijkse snoeibeurt zal over het algemeen op regiebasis worden gewerkt. Ook kleine ingrepen zoals het afzagen van overhangende takken, het recht leggen van een paar verzakte tegels, het planten van bollen of zomergoed behoort tot de werkzaamheden.

terug naar de startpagina...

Contact


Raymond van der Heijden

telefoon: 0174-795112
  •                 06-54977874
  • website:  www.callunatuinen.nl
  • mail:        info@callunatuinen.nl

Algemene voorwaarden


  • De voorwaarden voor het hoveniersbedrijf zijn te lezen d.m.v. een inlogcode die op uw offerte is vermeld. Klik op deze tekst om het inlogscherm te openen Binnenkort ook te volgen op