Landscaping

Om de aanleg van een tuin of het aanpassen van een gedeelte ervan tot een succes te laten worden is het van belang dat u zich van te voren goed een beeld kan vormen hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien en of de wensen die u heeft daarmee verwezenlijkt worden.Beginnend met de beslissing om wat aan de tuin te laten doen, tot en met het eindresultaat is het hele traject in drie fases op te delen.

Ten eerste de inventarisatie. Er zijn wat ergernissen of dingen die u graag anders zou willen zien in uw huidige tuin of u gaat een nieuw huis betrekken waar u de tuin naar uw wensen zou willen inrichten. Een lijstje met die aandachtspunten is dan al snel gemaakt. Denkt u aan een terras zodat u in de zon kan zitten, een schuurtje waar de fietsen in opgeborgen kunnen worden, tuinverlichting, een vijver of juist niet! Onder het hoofdstuk "Overig" op de website vindt u wellicht nog meer ideeën. U kan heel globaal bedenken welke functie uw tuin zal gaan hebben maar natuurlijk kan u zich ook tot in detail alvast orienteren op soorten beplanting en bestrating. 

Wanneer u interesse heeft in mijn diensten kan u contact met mij opnemen om een afspraak te maken. In een eerste gesprek zal ik me een goed beeld proberen te vormen wat uw wensen zijn en kan ik u helpen vanuit mijn ruim twintig jaar ervaring met het aan- of afraden van diverse materialen. Tevens zal ik dan ook de maatvoering van het project in kaart brengen.

In de tweede fase, de planvorming zal ik, rekening houdend met uw wensen en overige factoren, een orginele ontwerptekening maken met daarbij een bijbehorende prijsopgave en dat u toesturen. In een opvolgend gesprek zal ik eventuele vragen kunnen beantwoorden en eventueel aanpassingen kunnen maken in het ontwerp. Wanneer het plan volledig naar uw zin is en goedgekeurd is door u zullen we een afspraak kunnen maken voor de start van de werkzaamheden.

In de laatste fase zal uw tuin zoals afgesproken worden aangelegd. Met precisie en toewijding zullen de werkzaamheden worden uitgevoerd en wanneer u helemaal tevreden bent over het eindresultaat zal ik ook uw tuin aan de steeds langere lijst van succesvol afgerondde projecten kunnen toevoegen. Ik ben ervan overtuigd dat u voor vele jaren plezier van uw buitenplek zal hebben maar mocht er onverhoopt toch een mankement zich voordoen zal dit in de meeste gevallen volledig onder garantie worden verholpen. Meer informatie over garantie en dergelijke wordt vermeld in de voorwaarden geldend voor het hoveniersbedrijf en zullen vooraf worden overlegd.

back to the homepage...

Contact


Raymond van der Heijden

telefoon: 0174-795112
  •                 06-54977874
  • website:  www.callunatuinen.nl
  • mail:        info@callunatuinen.nl

Algemene voorwaarden


  • De voorwaarden voor het hoveniersbedrijf zijn te lezen d.m.v. een inlogcode die op uw offerte is vermeld. Klik op deze tekst om het inlogscherm te openen


 
Binnenkort ook te volgen op